OM BREIDABLIK

KOLLEKTIVET BREIDABLIK
Bæredygtigt fællesskab

På Breidablik deler vi drømmen om en anden livsstil, hvor vi tager hensyn til hinanden og vores omgivelser. Brediablik vil være et solidt, dynamisk og inspirerende fællesskab, som trives inden for naturens rammer.

Breidablik indvielse September 2002

Plads til fællesskab og til at være sig selv …

Vi er et aktivt kollektiv med et økologisk landbrug og vi deler en hverdag, hvor vi giver plads til både at være en del af fællesskabet og til at være sig selv …

Siden 2002 har vi ejet og drevet Storkollektivet Breidablik. På 200 hektar kan vi bo op til 40 voksne og 25 børn, der hver især former stedet og forvalter vores fællesskab. Ikke efter dogmer eller ismer, men i enighed og diskussion. Som kollektiv er det alles ansvar at drive og udvikle kollektivet. Økonomisk såvel som socialt. Nogle af os er ansat af kollektivet i forskellige arbejdsgrupper, der varetager den daglige drift, mens langt de fleste arbejder ude i diverse jobs.

Selvforvaltningen betyder, at vi selv skal skabe al udvikling. Derfor bruger vi også en del tid på møder og andre aktiviteter såsom fælles arbejdsdage, hvor kollektivisterne deltager efter interesse og kompetencer.

På Breidablik findes alle slags mennesker. Kvinder, mænd og børn. Unge og ældre. Singler og par. Folk med en lang uddannelse og ufaglærte. Fælles for os er, at vi på Breidablik vil leve bæredygtigt i fællesskab og skabe en anderledes ramme for os selv, hvor hverdagen er i fokus og hvor vi nyder hinandens selskab og vores fantastiske omgivelser. Vi har god plads til musik, værksteder, fester, festival og fredagsbar.